CHOPSTIX

CHOPSTIX Asian Modern Fusion

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 872 reviews
10 Nov 2019 at 20:05 Bezorging precies op tijd, bestelling smaakvol en ruim voldoende en zoals altijd een lekkere verrassing bij de bestelling . Ik geef dit ook door aan vrienden en familie.
10 Nov 2019 at 14:57 Bezorging was snel. Ik kreeg een gratis Wonton soep. Die was okay. De Babi pangang was niet lekker. Sommige stukken vlees erg droog en de saus was niet lekker. Smaakte uit een pakje. Erg jammer.
9 Nov 2019 at 20:38 Prima (en veel) eten en nog warm bezorgd! Duurde wel wat langer dan aangegeven was.
5 Nov 2019 at 20:22 The ingredients were not fresh and tasted spoiled or soured, three individual plates with chicken, beef and bell peppers each tasted slightly off, or like bad ingredients had been used. We threw away the food.
3 Nov 2019 at 21:54 Great crispy pork and veggies. Fried rice was a bit dry, chow mein too. Previously the chow mein was so good.. hope it was a one off.
3 Nov 2019 at 21:22 Lekkerste kip saté en foo yung veggie die we ooit hebben gehad. Deze simpele gerechten worden super lekker door Chopstix gemaakt! Bezorging was ook weer heel snel!
3 Nov 2019 at 20:23 Tja,.... ik heb hem zeker wel eens beter gehad. Oké..., het was druk en mijn bestelling duurde een uur en ik kreeg een gratis drankje, maar mijn crispy billy plek was erg droog en niet echt warm. Jammer, Ik hoop op een volgende keer beter...
2 Nov 2019 at 22:06 One of my favorites, always has a great variety. Food is hot and delivery is on time!
2 Nov 2019 at 10:45 good as always
1 Nov 2019 at 19:30 Lekker eten en op tijd bezorgd
29 Oct 2019 at 23:27 Bezorgtijd was 15 min eerder, wat ik wel waardeerde