CHOPSTIX

Recentreview


4.5 stars out of 2411 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Chopstix. Want to know more? Find out more.

6 Jul 2024 at 20:00 Heerlijk en super.
5 Jul 2024 at 2:38 Kipsate is gewoon ongekruide kip gedrenkt in ongoddelijke hoeveelheden wijko satesaus en in de magnetron geflikkerd. Absoluut schandalig. Dan ben ik niet eens begonnen over de fried rice, die niet fried maar ondergedompeld in zonnebloem olie was.
26 Jun 2024 at 20:48 The portions are a joke for the prices! Such a small box! We ordered a tofu and a beef meals, the beef was ok but the tofu wasnt fresh at all!
16 Jun 2024 at 1:36 Eten was niet slecht maar eerlijk gezegd kan ik beter vinden voor een veel lagere prijs. Vooral jullie snacks zijn overdreven duur. 8 euro voor 4 dunne sate stokjes. 4 dumplings meer dan 7 eur beetje overdreven prijzen. Was wel mn eerste en laatste x
25 May 2024 at 21:20 Echt snel geleverd, eten was prima.
22 May 2024 at 12:11 Altijd tevreden
18 May 2024 at 23:39 Echt erg slecht, droge smaakloze troep! ook bij thuisbezorgd een klacht ingediend! Niet bestellen hier! heeft niks met Chinees eten te maken!
17 May 2024 at 21:51 Het eten was goed, maar de kroepoek zat er niet bij, wat ik wel jammer vond omdat ik daar extra voor had betaald zodat de bestelling boven de 40 euro uit zou komen en dus bezorgd kon worden.
17 May 2024 at 9:02 The food was really nice and the portion where quite big (& warm) Our concerns was that the restaurant was so far away from us and that they appeared in our research on the app, it took 60 min to be delivered agains 25 min in the hood.
15 May 2024 at 14:15 Prima
15 May 2024 at 8:47 Very friendly
14 May 2024 at 22:28 Heerlijk en smakelijk gegeten, ruime porties.